Mobile website Thermen Soesterberg made by Cube

Quality Wellnessresorts

Boek de ultieme
wellness beleving.

Quality Wellnessresorts is uniek in de wereld van wellness. Met de resorts Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans zetten ze de ultieme beleving neer.

‘Een bezoek aan de website moet net zo aanvoelen als een bezoek aan één van de resorts’ werd ons meegegeven. Een uitdaging waar de balans tussen beleving, gebruikersgemak en conversie in deze e-commerce oplossing wordt opgezocht.

Na oplevering van het platform, waar QWR de websites voor de verschillende locaties creëert en onderhoudt, is vertrouwen uitgesproken voor een partnership. Wij zorgen dat de digitale doelstellingen worden behaald.

Producten

  • E-commerce
  • xPlan koppeling
  • IDPMS koppeling
  • Vestiging websites
  • Dynamische reserverings flow
bekijk resultaat

Dynamische contentblokken

Voor het creëren van pagina’s kunnen er dynamische content blokken worden geplaatst voor de perfecte opbouw. Een ideale situatie in deze opdracht waarbij grote flexibiliteit van het beheerplatform werd gedefinieerd

QWR Screenshot
Large Image QWR

Mobiele optimalisatie

Meer dan 50% mobiel bezoek vraagt om een gebruiksvriendelijke mobiele ervaring. Veel elementen zijn uniek bedacht in vorm en functionaliteit.

Qwr mobile website
Qwr mobile website
Qwr mobile website
Screenshot Thermen soesterberg
Large Image QWR
First image
Second image
55% Mobiele bezoekers
4 Vestigingen

Digitale gastervaring

QWR exploiteert de mooiste wellnessresorts van Nederland. Ze willen dan ook de beste digitale ervaring bieden aan gasten en daar houden we van.

Moodboard qwr 1
Moodboard qwr 2
Moodboard qwr 3
Large Image QWR

Ook innoveren met digitale techniek?

Wij luisteren graag naar je, kom eens langs voor een kop koffie!