Quality Wellnessresorts

Quality Wellnessresorts

Boek de ultieme wellness beleving.

Quality Wellnessresorts is uniek in de wereld van wellness. Met de resorts Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans zetten ze de ultieme beleving neer.

‘Een bezoek aan de website moet net zo aanvoelen als een bezoek aan één van de resorts’ werd ons meegegeven. Een uitdaging waar de balans tussen beleving, gebruikersgemak en conversie in deze e-commerce oplossing wordt opgezocht.

Na oplevering van het platform, waar QWR de websites voor de verschillende locaties creëert en onderhoudt, is vertrouwen uitgesproken voor een partnership. Wij zorgen dat de digitale doelstellingen worden behaald.

Mobiele optimalisatie

Meer dan 50% mobiel bezoek vraagt om een gebruiksvriendelijke mobiele ervaring. Veel elementen zijn uniek bedacht in vorm en functionaliteit.

qwr-mobile.jpg

Dynamische actiepagina's

Er zijn verschillende samenwerkingen die worden ingezet om mensen échte wellness en luxe te laten beleven. QWR kan in de beheeromgeving snel dynamische actiepagina’s vullen en publiceren.

Een ideale situatie in deze opdracht waarbij grote flexibiliteit van het beheerplatform werd gedefinieerd

qwr-actiepagina-1.jpg
qwr-actiepagina-2.jpg
qwr-actiepagina-1.jpg
qwr-actiepagina-2.jpg

Het was erg prettig om met sprekende fotografie aan de slag te mogen gaan. Deze content bepaald voor een groot deel de sfeer van de website.

Bernard Digital Designer
qwr-large-1.jpg

Webshops

Na het implementeren van een maatwerk webshop module kan QWR haar wellnessproducten online aanbieden.

qwr-webshop-1.jpg
qwr-webshop-2.jpg
qwr-webshop-3.jpg
qwr-webshop-4.jpg
qwr-webshop-1.jpg
qwr-webshop-2.jpg
qwr-webshop-3.jpg
qwr-webshop-4.jpg

Samenwerking

In ons partnership met QWR werken wij graag intensief samen aan het verbeteren van het digitale landschap. Elke twee weken rollen we een nieuwe versie uit met verbeteringen aan het platform. Dit vergt goede communicatie, planning & hoge kwaliteit service. De stabiliteit & kwaliteit van het platform staat altijd voorop.

qwr-samenwerking-1.jpg
qwr-samenwerking-2.jpg

Custom reserveringsflow

Een bewuste keuze om de reserveringsflow in VUE.js als single-page application te realiseren, waardoor grote flexibiteit kan worden geleverd in verdere optimalisatie van de flow.

QWR video placeholder