Topicus.nl made by Cube

Topicus

De kracht van
technologie en design.

Slimme oplossingen worden gevraagd door de snel veranderende maatschappij. Juist op die vlakken die ons als mens en maatschappij zo raken.

Van betere, bereikbare zorg en transparante financiën, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de gemeente. Producten van Topicus geven regie aan de burger en vergroten zelfredzaamheid.

Topicus is een IT organisatie met meer dan 900 medewerkers, waarbij ze impact maken met technologie. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Zo designen en ontwikkelen wij verschillende corporate websites en applicaties voor Topicus. Het zit in het DNA van Topicus om nieuwsgierig te zijn en het wordt dan ook door hen gewaardeerd als we ze meenemen in de laatste technologische mogelijkheden die we ontdekken.

Producten

  • Event applicatie
  • Corporate website
  • Werken bij
  • Producten platform
  • Global website
  • Tucker

Onderscheiding

  • Honorable Mention
Large Image Topicus

Topicus & Cube

Er zijn de afgelopen jaren verschillende succesvolle digitale producten samen ontwikkeld. We hopen deze partnership case dan ook flink te mogen updaten in de toekomst. Stay tuned!

Moodboard afbeelding 1
Moodboard afbeelding 2
Moodboard afbeelding 3

Topicus is een internationaal opererend bedrijf met een moderne cultuur. Op de global website laten we de wereldwijde impact van Topicus zien.

Large Image Topicus

Event app

Deze corporate mobile applicatie, gebouwd in React Native, bevat informatie van alle evenementen die Topicus organiseert; voor zowel klanten als collega’s. Middels een gebruiksvriendelijk ontworpen Laravel back-end, kunnen snel events worden aangemaakt en dynamische content blokken worden gevuld met informatie en inspiratie.

Topicus App afbeelding 1
Topicus App afbeelding 2
Topicus App afbeelding 3
Large Image Topicus

Topicus is altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Op werkenbijtopicus.nl kan je alle openstaande vacatures bekijken en direct solliciteren.

Ook innoveren met digitale techniek?

Wij luisteren graag naar je, kom eens langs voor een kop koffie!