Explore
our
culture.

Cube Culture Header image

De wereld van ons en onze klanten is digitaal. Het is onze missie een ecosysteem te creëren voor nieuwsgierigheid. Dit borgen we door onze aandacht te verdelen over leren, experimenteren en creëren. School, Lab en Services.

Een omgeving die stimuleert om actief op onderzoek uit te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Cube is meer dan een naam.
Het is letterlijk een ruimte waarin we talent ontwikkelen, experimenteren en werken aan digitale producten die rendabel zijn voor onze klanten.

USP

School

De plek voor studenten en klanten om nieuwe ideeën te generen en te testen. In onze school ontdekken we de nieuwste digitale technologieën en leiden we de talenten van morgen op.

USP

Lab

Dé omgeving om actief te experimenteren. In het lab komen we samen om nieuwe ideeën om te zetten in een product met werkend business model. Zowel intern als in samenwerking met onze klanten.

USP

Services

Hier zetten we kennis, talent en producten in om klanten te helpen met digitale vraagstukken. We maken bewust gebruik van bewezen technieken en streven naar optimaal rendement.

CUBE CULTURE

Cube’s 4 pijlers

Wij geloven in partnerships. Deze waarden zoeken wij in onze teamleden, én in onze partners.

  • Wees nieuwsgierig
  • Neem verantwoordelijkheid
  • Leer door te doen
  • Maak anderen succesvol

Detailed designers, master builders

Ons team kenmerkt zich door een combinatie van technische vooruitstrevendheid, nuchterheid en een open manier van samenwerken.

Team teaser
Culture Cube

Diversiteit in disciplines,
één in samenwerken.

Ontdek hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen.


Cube culture

Zie jij jezelf al werken bij Cube?