Cube zoekt stagiair(e)s

undefined undefined
Job Keupink
geschreven op 28 05 2019
Cube zoekt stagiair(e)s

Op zoek naar een geschikte stageplek maar ben je nog aan het twijfelen tussen verschillende stagebedrijven? Ben jij toe aan een uitdagende, gezellige en inspirerende stageperiode en wordt je ook gek van al die bedrijven die zelf zeggen de beste te zijn..?


Wij geven graag het woord aan onze oud stagiairs zodat zij hun ervaringen met je kunnen delen. Deze oud stagiairs doen tegenwoordig nog wekelijks kennis op als parttime medewerkers van Cube!

Liset Jaczinsky (21)
Opleiding HBO-ICT Software Engineering, Saxion Enschede
Stage Cube September 2018 - Februari 2019

Wat heb je tijdens je stage gedaan?
“ Ik heb meegeholpen aan de realisatie van verschillende websites voor klanten, met de focus op front-end. Daarnaast heb ik een winactie voor een grote supermarktketen op mij genomen. Als stageopdracht heb ik meegeholpen aan de opzet van een nieuw recruitment platform. ”

Wat heb je geleerd?
” Tijdens mijn opleiding wordt er relatief weinig aandacht besteed aan het daadwerkelijk ontwikkelen van websites, iets wat ik juist graag wil leren. Bij Cube kreeg ik de vrijheid zelf te kiezen waar ik mee aan de slag wilde en mocht ik meewerken aan projecten die pasten bij mijn interesses. Zo was het voor mij mogelijk nieuwe technieken te leren die niet tijdens mijn opleiding behandeld worden.

Zonder enige ervaring vooraf kon ik al snel meewerken aan projecten in PHP en Vue.js. Aangezien ik na een half jaar nog lang niet uitgeleerd was bij Cube, mag ik gelukkig een paar keer in de week terugkomen. Zeker geen verkeerd bijbaantje naast mijn studie! ”

Michael Oostindjer (20)
Opleiding HBO-ICT Business, Saxion Enschede
Stage Cube September 2018 - Februari 2019

Wat voor bedrijf is Cube?
“ Cube is, volgens de Emerce top 100, een klein webdevelopment bedrijf dat zich onderscheid door hun enthousiasme en inlevingsvermogen. Met in totaal 26 medewerkers is het een bedrijf dat toch al een aantal grote klanten op zijn naam heeft staan. Binnen het team en op de werkvloer staat elkaar helpen centraal en wordt er lief en leed met elkaar gedeeld. Jezelf zijn wordt aangemoedigd en je voelt je al snel welkom en gewaardeerd. ”

Kan je stagelopen bij Cube aanbevelen?
“ Iedere stage is anders, en iedere stage is wat je er zelf van maakt. Binnen Cube wordt je als stagiair opgenomen in het team. Door eigen initiatieven en intrinsieke motivatie kun je zelf invulling geven aan de soort, de moeilijkheidsgraad en het verantwoordelijkheidsniveau van je opdrachten. Je wordt niet meer bij de hand genomen en exact vertelt wat te doen, maar je kunt zelf je eigen kennis en ervaring inbrengen om een probleem de juiste oplossing te geven.. en dat is uiteindelijk hoe je jezelf daadwerkelijk kunt ontwikkelen. Dus ja, wanneer je jezelf wilt verbeteren, volledig mee wilt draaien op de werkvloer en echt iets wil leren kan ik Cube zeker aanbevelen! Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig, worden er regelmatig activiteiten gepland en drinken we tijdens de vrijmibo wekelijks een biertje met elkaar :) “

News content image

Onze stages per 1 september staan nu online! Voor deze periode zijn we op zoek naar Developers (front- en backend) en Designers. Heb je altijd al interesse gehad in het werken bij een digital agency en kan je niet wachten om te ervaren hoe dit in de praktijk is? Stuur dan nu een e-mail met motivatie en CV naar rosan@cube.nl

De stages bij Cube zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van het team en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Dit omdat onze overtuiging is dat leren en ontwikkelen het snelste gaat als je dingen ook daadwerkelijk zelf gaat doen; ofwel learning on the job. Hierbij zijn goede begeleiding en feedback cruciaal. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de projecten die je tijdens je stage gaat oppakken en hebt op deze manier de maximale gelegenheid om te leren en ontdekken. Bij Cube ben je niet zomaar een stagiair maar wordt echt onderdeel van het team!

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk ook niet ontbreken! Door de open en informele sfeer op het kantoor is er altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break en leuke activiteiten.

De stages die worden aangeboden zijn meewerkstages per 1 februari en 1 september. Een stageperiode bij Cube duurt 6 maanden en gedurende deze tijd heb je uitstekende marktconforme stagevoorwaarden. De stagevergoeding bedraagt 250 euro per maand.