Privacy Statement van Cube



Identiteit

Cube is een jong full-service internetbureau en typisch Twents bedrijf. Daar zijn we trots op! Zo proberen we meer te doen dan dat we beloven, zijn we nuchter en komen we onze afspraken na.

Ons kantoor zit in het hart van Oldenzaal, aan het Sint Plechelmusplein 5.
Wij zijn te bereiken via 0541-820009 en via hi@cube.nl.

Ons privacy statement is alleen van toepassing op de website www.cube.nl en de minimale persoonsgegevens die wij hier verzamelen.


Persoonsgegevens

Deze website kan bezocht en gebruikt worden zonder dat we persoonsgegevens van je verzamelen of opslaan. Wij verwerken enkel en alleen de gegevens die ingevoerd worden bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief; dit betreft een e-mail adres, voor- en achternaam.


Derden

Voor het verwerken van aanmeldingen en verzenden van nieuwsbrieven maken wij gebruik van MailChimp. Aangezien wij deze dienst afnemen bij The Rocket Science Group LLC, zijn zij de verwerkingsverantwoordelijke voor deze gegevens.

Kijk hier voor meer informatie, of mail met de Functionaris Gegevensbescherming dpo@mailchimp.com.


Cookies

Onze website hanteert enkel geanonimiseerd gebruik van Google Analytics, voor meer inzicht in onze bezoekers & waar ze vandaan komen.

De cookies die hiervoor geplaatst worden zijn:


  • 1. _gat_UA-ID De Google Analytics ID cookie.

    a. Deze zorgt ervoor dat de gegevens die verzameld worden op het juiste Google Analytics ID binnenkomen (het onze). Verloopt niet.


  • 2. _gat De Google Analytics request rate throttle cookie.

    a. Deze zorgt ervoor dat op drukke websites de data verzoeken van Google Analytics niet zorgen voor vertraging voor de gebruiker. Verloopt elke 10 minuten.


  • 3. _ga De Google Analytics User Identifier cookie.

    a. Deze maakt voor elke nieuwe sessie op de website een uniek en willekeurig getal aan. Deze cookie gaat mee tijdens de sessie en houdt bij welke pagina’s je bekijkt. Verloopt elke 2 jaar.


  • 4. _gid De Google Analytics Unique pages cookie.

    a. Deze slaat een unieke waarde op voor elke pagina die bezocht wordt. Verloopt na een dag.



Privacy rechten

Onder de AVG wetgeving van 25 Mei 2018 heeft een bezoeker van een website, een betrokkene, meer rechten m.b.t. persoonsgegevens verwerking op het internet. Dit betekent dat je als bezoeker recht hebt op het volgende:


  • 1. Recht op inzage

    a. Het mogen inzien van alle aan hem/ haar gerelateerde persoonsgegevens in ons bezit.


  • 2. Recht op rectificatie

    a. Het mogen aanpassen/ corrigeren van alle aan hem/ haar gerelateerde persoonsgegevens in ons bezit.


  • 3. Recht op wissing

    a. Het recht op verwijdering van alle aan hem/ haar gerelateerde persoonsgegevens in ons bezit.


  • 4. Recht op dataportabiliteit

    a. Het recht op ontvangst van alle aan hem/ haar gerelateerde persoonsgegevens in ons bezit.


  • 5. Recht op toestemming intrekken

    a. Mocht je ons eerder toestemming hebben gegeven voor het verwerken van je persoonsgegevens, bijv. voor onze nieuwsbrief. Dan heb je het recht deze toestemming in te trekken.


  • 6. Recht op klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens

    a. Tot slot heb je het recht om te klagen bij de AP over onze omgang met jouw persoonsgegevens. Hier kan je een gegronde klacht indienen.


  • 7. Beroep

    a. Mocht je een beroep willen doen op een van deze rechten, of vragen hebben over ons privacy profiel. Stuur dan een mailtje naar bob@cube.nl en wij zullen het verzoek z.s.m. verwerken.


Surf Safe

Cube hecht veel waarde aan nieuwe technieken in combinatie met maatschappelijk verantwoord maatwerk. Wij bouwen graag vooruitstrevende producten die voorzien in de wensen van de moderne mens.

Zo houden wij regelmatig hackathons, trainingen en testen we concepten om ervoor te zorgen dat zowel privacy als beveiliging voor al onze medewerkers vooraan staan.

Voor alle privacy gerelateerde vragen kan je mailen naar bob@cube.nl.