Cube behaalt als software & e-commerce ontwikkelaar de certificering voor Shopware! 🚀

Met trots kondigen we aan dat we nu gecertificeerd Shopware-partner zijn. Deze samenwerking stelt Cube in staat om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en hen te helpen met hun B2B- en B2C-webshops in het voortdurend evoluerende digitale landschap.

Job Keupink

JobCEO | Directie

post-copy-1711721764.png

Cube heeft als een vooraanstaande speler in softwareontwikkeling een reputatie opgebouwd als partner voor de realisatie van zeer succesvolle e-commerce omgevingen.

Van het afsluiten van energie- en leasecontracten tot het verkopen van tickets en duizenden producten via webshops en marketplaces, Cube heeft een breed scala aan expertise in huis voor het verkopen van diensten of producten online.

Shopware staat bekend als een robuust maar zeer flexibel e-commerce platform, gericht op het optimaliseren van de klantbeleving. Met deze certificering bevestigt Cube niet alleen zijn expertise, maar ook zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die de verwachtingen overtreffen.

Waarom Shopware voor jouw webshop?

  • Flexibiliteit: Shopware biedt een uiterst flexibel platform waarmee opdrachtgevers hun webshops kunnen aanpassen en uitbreiden volgens hun specifieke wensen en eisen. Met name de API bied ons als ontwikkelaar de mogelijkheden om efficient maatwerk te bouwen op de functionaliteiten rondom belangrijke e-commerce processen die reeds in Shopware gestandaardiseerd zijn.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Shopware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve tools, waardoor het beheren en optimaliseren van een webshop eenvoudig is.

  • Klantgerichtheid: Shopware legt de nadruk op het optimaliseren van de klantbeleving, waardoor opdrachtgevers in staat zijn om boeiende en gepersonaliseerde winkelervaringen te bieden aan hun klanten.

  • Schaalbaarheid: Shopware biedt schaalbare oplossingen die meegroeien met de behoeften van de opdrachtgevers, waardoor ze kunnen blijven groeien en uitbreiden zonder belemmeringen.

Na zorgvuldig onderzoek heeft Cube besloten om Shopware te integreren in onze e-commerce landschappen die we in 2024 gaan bouwen. Deze keuze is het resultaat van grondige afwegingen, waarbij we hebben gelet op het efficiënt afhandelen van belangrijke primaire processen en de flexibele opzet van de API die Shopware biedt.

Door te kiezen voor Shopware kan Cube zijn klanten een betrouwbare en geavanceerde infrastructuur bieden die de groei en het succes van hun online winkels ondersteunt.

Waarom Cube als partner voor het bouwen van webshops met Shopware?

  • Diepgaande expertise: Cube heeft uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van softwareontwikkeling en e-commerce, wat resulteert in oplossingen van hoge kwaliteit.

  • Maatwerkoplossingen: Cube biedt op maat gemaakte e-commerce oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van elke opdrachtgever.

  • Toewijding aan succes: Cube streeft naar het succes van zijn opdrachtgevers en werkt nauw samen met hen om hun doelen te bereiken en hun online aanwezigheid te versterken.

  • Voortdurende ondersteuning: Cube biedt continue ondersteuning en begeleiding aan zijn opdrachtgevers, zowel tijdens de ontwikkeling als na de implementatie van de oplossingen.


Of je nu een bestaande webshop wilt optimaliseren of een geheel nieuwe wilt lanceren, Cube staat klaar om je te begeleiden met onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Shopware. Met Cube ben je verzekerd van een partner die zich inzet voor jouw succes in de wereld van e-commerce.