Cube bekroond tot Mollie Platinum Partner

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Cube is benoemd tot Mollie Platinum Partner, een prestatie waar we trots op zijn. Deze nieuwe status onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige betalingsoplossingen aan onze opdrachtgevers en markeert een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met Mollie.

Job Keupink

JobCEO | Directie

mollie-platinum-partner-1709280736.png

Onze successen met Mollie

In het afgelopen jaar hebben we meerdere succesvolle implementaties van het Mollie-betalingssysteem voltooid, waarbij we in 2023 meer dan 30 miljoen euro aan transacties hebben verwerkt. Sinds onze samenwerking heeft Cube voor haar opdrachtgevers al bijna 500.000 transacties succesvol afgehandeld. Deze prestatie is een bewijs van de effectiviteit en betrouwbaarheid van het Mollie-platform, evenals van onze expertise in het implementeren ervan voor onze opdrachtgevers.

Ook complexe keuzeflows rondom het configureren van jouw bestelling en waarvan de pricing afhankelijk is van vele factoren kunnen we efficiënt met Mollie afhandelen.

Hoe complexer het aanbod, hoe leuker wij het vinden om de achterliggende techniek juist te versimpelen!

Wat is het voordeel voor onze opdrachtgevers?

  • Doordat we Platinum partner van Mollie zijn hebben direct toegang tot de beste support.

  • Inkoopvoordeel (lees lagere fees) voor opdrachtgevers, dus meer marge op de verkoop!

  • Cube heeft toegewezen business specialisten van Mollie die meedenken rondom het opzetten van de optimale betalingsstructuur.

Optimaliseren van Online Betalingen

Als Mollie Platinum Partner voorzien wij onze opdrachtgevers van de meest geavanceerde en efficiënte betalingsoplossingen. Ook met conversieverhoging tijdens de check-out hebben we ervaring. Wist je bijvoorbeeld dat het aanbieden van de lokale taal (van de bezoeker) in de check-out zorgt voor een potentiële stijging van 4 tot 8%? Of dat het aanbieden van de juiste mix van lokale payment providers nog meer impact maakt?

Of je nu een SaaS-product, een marketplace of een webshop hebt (B2C of B2B), wij denken graag met je mee om de ideale betalingsstructuur op te zetten. Ook voor het innen van wederkerige (recurring) betalingen met al dan niet wisselende bedragen. Met onze diepgaande kennis van het Mollie-platform en uitgebreide ervaring in het implementeren ervan voor diverse bedrijfstypen, kunnen we je helpen om betalingen te optimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

Hoe we kunnen helpen

Of je nu op zoek bent naar meer flexibiliteit in betaalmethoden, betere beveiliging tegen fraude, of eenvoudigere internationale betalingen, wij zijn er om je te helpen. Ons team van experts staat klaar om samen met jou te werken aan het ontwerpen en implementeren van de perfecte betalingsoplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Samen naar nieuwe hoogten

Onze promotie tot Mollie Platinum Partner is slechts het begin van wat we kunnen bereiken samen met onze opdrachtgevers en Mollie. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en nieuwe hoogten te bereiken op het gebied van betalingsoplossingen.

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen bij het optimaliseren van online betalingen voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Cube en Mollie voor jou kunnen betekenen!