Cube voor het eerst benoemd tot FD Gazelle en direct spelen we de finale in Amsterdam!

We behoren tot de snelste groeiers van regio Oost en doen mee in de FD Gazellen Finale top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland in Amsterdam!

Job Keupink

JobCEO | Directie

job-keupink-jarno-fd-gazellen-cube-aangepast1.jpg

Stiekem ben ik wel een beetje trots dat Cube over de afgelopen 3 jaren behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit leuke bericht ontvingen we vanuit de ING en het Financieele Dagblad.Naast de uitreiking voor snelle groeiers in regio Oost zijn we ook uitgenodigd voor de finale in Amsterdam; we behoren zelfs tot de top 100! Hoe hoog we precies staan horen we tijdens deze finale.

De nominatie is gebaseerd op 3 indicatoren, namelijk; omzet, personeelsgroei en winst.

21 november zijn we vanzelfsprekend in Amsterdam te vinden met een deel van het Cube team, voor de uitreiking voor de FD Gazellen finale - Top 100 van Nederland.

Voor mij persoonlijk is het het belangrijkst dat onze medewerkers zich goed voelen. Dat onze klanten blij zijn en rendement maken is hiervan een logisch gevolg. Deze Award zegt alleen iets over de financiële gezondheid van ons bedrijf. Een belangrijk element want doordat we financieel gezond zijn en lekker groeien, kunnen we medewerkers ook stappen laten zetten. Dat resulteert weer in een betere dienstverlening van ons op het gebied van digital design en web & app development voor onze klanten!

fd-gazellen-cube-oost-1.jpg
FD-GAZALLEN-YOUNG-CAPITAL-CUBE.png

Wij ontwikkelen (web)applicaties en software oplossingen van het hoogste kwaliteitsniveau waarbij veel aandacht wordt besteed aan de details. Alle skills die er nodig zijn voor een top notch ‘digitaal product’ zoals een website of mobiele applicatie hebben we inmiddels in huis, maar we zoeken vanzelfsprekend nog meer kwalitatieve versterking op het gebied van Development en Digital Design!

Toch wel erg gaaf om voor het eerst een FD Gazellen Award te pakken en ook nog eens hoog te eindigen. Ik geloof dat er in totaal ongeveer 700 bedrijven genomineerd waren, een top 100 plek komt als een verrassing voor ons.

Erg leuk, we gaan het beleven!

Job

Criteria FD Gazelle 2019: https://fd.nl/ondernemen/1298801/criteria-fd-gazellen-2019