Feest! Opening en 10-jarig bestaan van Cube

Eindelijk weer een feestje met z'n allen! Wat keken we ernaar uit. We zijn verhuisd naar een nieuw pand en bestonden met Cube 10 jaar. Genoeg te vieren dus...

Job Keupink

JobCEO | Directie

FV4A0019.jpg

Vrijdag 1 april blikten we met opdrachtgevers, familie en vrienden terug op de avonturen van 10 jaar Cube en hieven we het glas op de toekomst. Ook lieten we vol trots ons nieuwe pand zien aan de Ganzenmarkt 2 in Oldenzaal. Het voormalig gemeenteloket hebben we met bloed, zweet en tranen zelf omgetoverd tot wat het nu is: 1000 m2 powerhouse!

Dit is een plek die gelukkig steeds meer als een thuis gaat voelen voor ons team. Dat is enorm belangrijk. We zijn de afgelopen 10 jaar maar liefst 4 keer verhuisd. Om de 2,5 jaar. Gelukkig is er hier aan de Ganzenmarkt 2 meer dan genoeg ruimte, waardoor we niet snel verder hoeven te kijken.

Cube Honk

Dit is -en wordt- ons vaste honk, onze plek voor een mooie gezamenlijke toekomst en hopelijk nog vele slimme oplossingen! We hopen opdrachtgevers ook veel te mogen ontvangen op deze plek. Samen met collega’s, vrienden en familie is er enorm veel werk verzet in het afgelopen jaar. Op vele zaterdagen en in de avonden brandde er hier licht. Zonder hen was dit niet gelukt en daar ben ik ze enorm dankbaar voor.

Deze hele periode, met verbouwen, thuiswerken en coronaperikelen vroeg veel flexibiliteit van ons team. Daarnaast ging de realisatie van apps, sites en software op volle toeren door. Het resultaat mag er méér dan zijn! Toppers zijn het, stuk voor stuk.

'Tien jaar Cube had niet zonder dit gezelschap gekund. Opdrachtgevers en relaties. Familie en vrienden. Bedankt voor het vertrouwen en het gunnen.'


Er liggen 10 mooie jaren achter ons. Ondanks de knetterharde groei en verandering, is het team grotendeels blijven staan en is er veel geleerd. Cube is stabiel, we werken voor opdrachtgevers waar we ooit over gedroomd hadden om voor aan de slag te gaan. Hoe gaaf!

Wij zijn Cube

We onderscheiden ons in nuchterheid, écht het beste voor onze opdrachtgevers willen en een aanpakmentaliteit. Het gewoon fixen van complexe uitdagingen. Mensen weten de weg naar Cube nu zelf te vinden. Daar ben ik onwijs trots op.

Het was super om samen met dierbare mensen te vieren dat het pand nu helemaal klaar is en er na 10 jaar een topbedrijf staat. Een onvergetelijke dag! Gelukkig hebben we de beelden nog. ;)

Fotoslider
Swipe hieronder naar links (of rechts) voor meer!