Trots, wij zijn digitaal partner van FC Twente!

FC Twente heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en wij mogen daar ons steentje aan bijdragen. Na een selectietraject dat bestond uit een pitch en verschillende contactmomenten zijn wij als nieuwe digitale partner gekozen. Hoe gaaf is het om te mogen werken voor de club die door het Cube team regelmatig vanaf de tribune toegejuigd wordt.

Job Keupink

JobCEO | Directie

Cube1_201113_073810.jpg

De samenwerking zal starten met de ontwikkeling van de mobiele app. Aansluitend zal de nieuwe website van deze Twentse trots gerealiseerd worden. Beide applicaties hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk: de band tussen de fans en club nog verder versterken!

In de komende weken zal de fundering voor het digitale landschap worden neergezet. Dit landschap zal bestaan uit verschillende applicaties die elkaar ondersteunen. Een optimale mix van bestaande software in combinatie met goed maatwerk. Wij gaan hierbij samenwerken met reeds aangesloten partners van FC Twente.

Wij zijn als Twents bedrijf enorm trots om bij te mogen dragen aan de digitale ambities van FC Twente. Het team kan niet wachten om af te trappen!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op InstagramLinkedIn of Facebook.