Wij zijn Cube.

De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid onder de naam Brandcube, de komende jaren willen we écht groot gaan worden met de naam Cube. Een geweldig team en gezond bedrijf bestaande uit bijna 30 professionals waar ik ongelofelijk trots op ben.

Job Keupink

JobCEO | Directie

5c77f2d1bbde9pic_tegel.jpg

Geheel gegroeid vanuit het investeren en het geloof hebben in teamleden en klantrelaties. Wanneer beide gelukkig zijn, kunnen én willen we enkel het allerbeste leveren. Zo hebben we de mindset; als onze klant het goed heeft, hebben wij het goed.

Design & Development

Van concept tot realisatie, van design tot development, maar géén marketing en branding. Te vaak hebben we de vraag gekregen of branding een onderdeel was van ons vakgebied. Niet zo gek natuurlijk, als je naar de oude naam kijkt.

Dit was één van de aanjagers om na te gaan denken over ons merk, de naam, positionering en hoe we de toekomst graag voor ons zien. We focussen ons op doordacht design & development van digitale producten. Het stukje ‘Brand’ dekte de dienstverlening niet.

Verandering

Bewust hebben we, in samenwerking met Inc, een helder en toepasbaar logo ontwikkeld. De vierkante punt in onze merknaam is een ‘Cube’. Deze Cube is subtiel verwerkt in de laatste letter van ons logo en leent haar vorm aan de digitale pixel. Daarnaast is het een verbindingsteken in de code, waarmee je een eigenschap een een object toekent. Hiermee brengen we onze producten tot leven!

Het is onze missie om een ecosysteem te creëren van nieuwsgierigheid, zodat mensen en organisaties succesvol kunnen zijn in de ‘nieuwe digitale economie’. Samen voorop lopen

5c77f13c18f63case-cube-content.jpg

Are & D

‘Innovation is change that unlocks new value’. Waarde toevoegen betekent ook Research & Development of, in onze wijze woordspeling, Are & D. Dit was zelfs even een koploper in de race voor onze naamswijziging, want het is al jaren een prominente pijler binnen ons bedrijf. Ook is er een heldere link met onze werkzaamheden. Wij hopen dan ook te functioneren als een verlengstuk van de R&D afdeling van onze klanten.

Are (het zijn van onze waarden, verderop meer)

&

D (Digital, Design, Development )

5c7921f013de5Cube-visual.001.jpg

Nieuwsgierigheid

Wees nieuwsgierig, leer door te doen, neem verantwoordelijkheid en maak anderen succesvol; De 4 waarden van Cube, vertegenwoordigd in het vierkant en verwezenlijkt in onze School, Lab & Services.

Door onze aandacht te verdelen over onderzoeken, experimenteren en creëren, borgen we ons ecosysteem van nieuwsgierigheid.

Om School, Lab & Services kracht bij te zetten hebben we tijdens de herbestemming van ons nieuwe pand goed nagedacht over de beschikbare ruimte en deze pijlers verdeeld over het monumentale pand.

Bij Cube proberen wij iedereen die met en voor ons werkt te laten groeien. Of dit nou de persoonlijke ontwikkeling is van onze teamleden, of meer rendement voor de klant, wij gaan altijd voor vooruitgang.

Wij zijn vooruitdenkend.

Uiteindelijk rolt er rendement uit dit model dat waarde toevoegt in de vorm van innovatiekracht, flexibiliteit en toekomstbestendigheid. Bedrijven met een moderne mindset zoals Topicus, Quality Wellnessresorts, WePublish, Green Orange, Pure Energie en Bouwinvest maken gebruik van onze diensten en producten.

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen digitaal gereedschap voor succes en flexibiliteit in het altijd veranderende digitale landschap.

Wij zijn zoekende.

Ons talentvolle team is zorgvuldig samengesteld uit talloze toppers. Wij beschikken over specialisten in applicaties, zowel op web als mobiel. Deskundigen die alles weten van websites, API’s, software, platformen en dit blijven optimaliseren. Als experts in AI, IOT en meer.

Pas jij in deze rij? Of zou je dat graag willen, maar moet je nog veel leren, of je wil juist blijven leren - Wij zoeken altijd talent!

Wij zijn dankbaar.

Bedankt voor al het vertrouwen; mede-aandeelhouders Carlo en Michiel, klanten en relaties. Maar bovenal wil ik mijn trouwe team bedanken. Dankzij jullie staan we, completer en competenter dan ooit, waar we nu staan!

Cube wil het beste bedrijf van Nederland worden om organisaties verder te helpen innoveren met digitale technologie en goed doordacht design. Brengt jouw organisatie ons de uitdaging?

Met vooruitdenkende groet,

Job Keupink