2WAY2

2WAY2

Mobiliteit goed geregeld met innoverende technologie

2WAY2 transformeert zakelijke mobiliteit, vanuit één digitale omgeving. Met 2WAY2 worden organisaties stap voor stap begeleid, van beleid naar beheer, om toekomstbestendige mobiliteit te realiseren. 2WAY2 is de verbindende schakel tussen leveranciers, organisaties en hun werknemers, waarbij ze via een geavanceerd platform alles omtrent mobiliteit en leasing aanbieden, zoals leaseauto’s en -fietsen, maar ook transactiedashboards, contractbeheer, medische leaseapparatuur en kantoorinventaris. Via het platform worden leaseproducten aangeboden, contracten beheerd en kosten, verbruik en CO2-uitstoot geregistreerd. Cube heeft binnen dit ecosysteem de stevige basis van het 2WAY2-platform ontwikkeld en geïmplementeerd in de vorm van co-development samen met het IT-ontwikkelteam van 2WAY2.

Sinds kort kunnen klanten gebruikmaken van de mobiele 2WAY2 app, die we hebben gekoppeld aan het platform. Ons design- en development team heeft de 2WAY2-huisstijl naadloos geïntegreerd tijdens de ontwikkeling van deze app. Met de mobiele app kunnen gebruikers ritten vastleggen van leaseauto's, fietsen en openbaar vervoer en thuiswerk registreren.

Platform voor werkgevers en werknemers

2WAY2 biedt werkgevers een geavanceerd platform waarmee ze hun mobiliteitsbeleid toekomstbestendig kunnen beheren en stroomlijnen. Met een reeks krachtige tools kunnen werkgevers reisgedrag, thuiswerkdagen en vervoerskeuzes van werknemers monitoren en daarbij reiskostenvergoedingen en thuiswerkcompensaties nauwkeurig beheren. Dit stelt werkgevers in staat om duidelijke regie te voeren over het gebruik van mobiliteitsbundels, de looptijden van leasecontracten en leveranciersgegevens.

Binnen het platform ontvangen werkgevers notificaties over onder andere contracteindes en opvallend rijgedrag, en stellen ze gemakkelijk mobiliteitsplannen per individuele werknemer en/of functiegroep. Het platform biedt flexibiliteit en maatwerk in het bepalen van randvoorwaarden, mobiliteitsbundels en andere instellingen die aansluiten bij de strategie van de organisatie. Werkgevers kunnen zelf bepalen welke mobiliteitsoplossing het beste past bij elke individuele werknemer.

Met toegang tot een uitgebreid, internationaal, onafhankelijk aanbod van auto's en (e-)fietsen, en een scala aan (flexibele) financieringsmogelijkheden, kunnen werkgevers efficiënt en kosteneffectief hun flexibele mobiliteitsbehoeften beheren. Notificaties en uitgebreide rapportages zorgen ervoor dat werkgevers te allen tijde grip houden op de belangrijke ontwikkelingen binnen hun mobiliteitsbeheer.

platform-voor-werkgevers.jpg

Zakelijk en woon-werkregistratie in mobiele app

Bij het ontwikkelen van de 2WAY2-app streefden we ernaar zakelijke en woon-werkregistratie aanzienlijk te vereenvoudigen voor zowel werkgevers als werknemers. Werknemers kunnen in de 2WAY2-app eenvoudig binnen enkele klikken ritten vastleggen. Ze kunnen kiezen uit verschillende opties, zoals thuiswerken, woon-werkverkeer, kilometerstand- en ritregistratie. Werkgevers hebben via het 2WAY2-platform volledig inzicht in de gegevens die werknemers opgeven via de app, zodat transacties, declaraties en vergoedingen automatisch en digitaal kunnen worden beheerd.

Het doel is om werknemers in staat te stellen hun ritten moeiteloos vast te leggen, zodat zij zelf hun rijgedrag kunnen inzien en vergoedingen kunnen bijhouden en zodat werkgevers het rijgedrag van hun werknemers kunnen beheren. Bovendien registreert de 2WAY2-app automatisch CO2-uitstootgegevens, om verduurzaming kansen in te zien en te stimuleren.

Ritten kunnen automatisch of handmatig worden vastgelegd. De privacy van werknemers wordt hierbij gerespecteerd. De 2WAY2-app berekent via een API-koppeling met Google en TomTom routes op basis van het start- en eindpunt van de rit. Voor werknemers die liever handmatig gegevens invoeren, is er ook een optie om adressen van het start- en eindpunt in te voeren, zodat de rit automatisch wordt verwerkt.

ritregistratie-in-mobiele-app.jpg

Nauwgezette API-integratie

De kracht van de 2WAY2-app ligt in de naadloze integratie van essentiële externe gegevensbronnen via de geavanceerde API. Hierdoor genieten werknemers van een geoptimaliseerde gebruikerservaring. De app maakt slim gebruik van de API die gekoppeld is aan Google en TomTom om locatiegegevens vast te leggen, routes te berekenen en openbaar vervoerstrajecten te bepalen. De API speelt een cruciale rol in het efficiënt en effectief maken van het 2WAY2-platform.

nauwgezette-api-integratie.jpg

Integratie van openbaar vervoer

De 2WAY2-app gaat verder dan alleen het vastleggen van autoritten. Met behulp van de geïntegreerde API biedt de app werknemers de mogelijkheid om nauwkeurig hun trajecten met het openbaar vervoer te berekenen. Mede hierdoor voldoet de app aan wet- en regelgeving omtrent CO2-registratie, omdat het mogelijk is om van alle vervoermiddelen nauwkeurig de CO2-uitstoot te berekenen.

integratie-van-openbaar-vervoer.jpg

De toekomst van mobiliteitsbeheer

Cube heeft in samenwerking met 2WAY2 deze geavanceerde digitale oplossingen ontworpen met als doel zowel werkgevers als -nemers te voorzien van een intuïtieve en efficiënte methode voor het vastleggen van relevante gegevens. Tegelijkertijd biedt de innoverende technologie van 2WAY2 werkgevers volledig inzicht in de diverse aspecten van leaseproducten, waardoor het mobiliteitsbeheer wordt gestroomlijnd en gedigitaliseerd. De toekomst van 2WAY2 belooft nog meer functies en gemak voor gebruikers en is een cruciale tool voor modern mobiliteitsbeheer.

de-toekomst-van-mobiliteitsbeheer-1703238292.jpg