Autohaus365

Autohaus365

Leasen, financieren en verzekeren van mobiliteit

Een mobiliteitsplatform waar aanbod, financieringsproducten en bijbehorende services op een gebruiksvriendelijke manier worden aangeboden. Dat is Autohaus365.

Op Autohaus365 kan een bezoeker eenvoudig gewenst aanbod filteren en vervolgens alle benodigde informatie raadplegen. Het aanvragen van een financial leasecontract is hierbij het primaire doel. In een later stadium zullen ook andere leasevormen worden gefaciliteerd.

Aan de hand van een lease en verzeker calculator kan de gebruiker gewenste berekeningen maken, zodat uiteindelijk op basis van deze criteria een aanvraag wordt gedaan. Voor het ophalen van aanbod en het afhandelen van aanvragen, hebben we een Hexon en een Lease-deal koppeling gerealiseerd.

Razendsnel filteren

Tijdens realisatie was een belangrijk uitgangspunt dat een bezoeker razendsnel zijn gewenste aanbod moet kunnen filteren. Aan de hand van het moderne front-end framework Vue.js en dynamische API rendering hebben wij voor deze uitdaging een passende oplossing ontwikkeld.

Leasecontract aanvragen

Voordat een aanvraag verstuurd kan worden richting een kredietverstrekker, dienen er heel wat zaken uitgevraagd te worden. Wist je bijvoorbeeld dat je als starter een relatief hogere aanbetaling dient te doen? Dit soort afhankelijkheden handelen wij allemaal af binnen de leasecalculator. Ook hebben we binnen het aanvraagformulier connectie gemaakt met de KVK, zodat we organisaties kunnen valideren op basis van een KVK-nummer.

1-(9).jpg

Hexon koppeling

Zonder aanbod, geen platform! Dealers kunnen vanuit eigen systemen eenvoudig aanbod plaatsen op het platform van Autohaus365. Dit faciliteren wij aan de hand van een op maat ingerichte Hexon koppeling, zodat alle dealers gemakkelijk kunnen aansluiten op Autohaus365 en gewenst aanbod geplaatst kan worden op basis van vooraf gedefinieerde criteria.

Lease-deal koppeling

Vanuit ons partnership met Lease-deal hebben wij Autohaus365 geholpen bij het inrichten van de back-office. Hierbij hebben we de systemen van Lease-deal gekoppeld voor het verwerken van lease aanvragen.

1-(10).jpg