Borg Energy

Borg Energy

Een dynamische website voor een innovatieve warmtebatterij

Borg ontwikkelt slimme technologie voor het opslaan van energie. Hierbij staat warmteopslag in een buffervat centraal en kan de gebruiker tot wel 60% besparen op de energiekosten. Middels geavanceerde software wordt continu berekend wanneer het voordelig is om energie op te slaan of te verbruiken. Zo kan elke woning een eigen kleine energiemaatschappij zijn. Schoon en duurzaam!

Cube heeft voor Borg een nieuwe dynamische website gerealiseerd. Deze heeft als belangrijkste doel om de verschillende doelgroepen te informeren over het systeem, zodat daarna middels een quick scan en reserveringsmodule conversie kan plaatsvinden. Ben jij al Borg ready?

Dynamische website

De structuur en opbouw van de website is voor verschillende doelgroepen dynamisch ingericht. Vanuit het CMS kan de beheerder met behulp van flexibele componenten pagina’s opbouwen en deze integreren binnen de gewenste structuur. Op deze manier kan de website in de toekomst met de organisatie meegroeien en kunnen er bijvoorbeeld makkelijk nieuwe componenten worden toegevoegd.

dynamische-website@2x.png

QuickScan

Het kunnen installeren van een Borg hangt momenteel nog samen met een aantal belangrijke criteria. Middels een handige QuickScan kan de gebruiker toetsen of zijn of haar woning in aanmerking komt voor een Borg. Wanneer dit nog niet het geval is, dan kan de gebruiker zich aanmelden om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Mocht men wel een Borg kunnen installeren, dan kan deze via een aanbetaling worden gereserveerd.

quick-scan@2x.png

Reserveer een Borg

Er is enorm veel interesse in deze warmteopslagtechnologie. Daarom bestaat er inmiddels al een lange wachtlijst van geïnteresseerden. Echter kan het systeem momenteel nog in een beperkt aantal scenario’s worden geïnstalleerd. De komende maanden zal hier verandering in komen en zullen steeds meer woningen Borg ready zijn. Via een gebruiksvriendelijk formulier kunnen mensen alvast een Borg reserveren. Door middel van een aanbetaling, die middels Mollie wordt gefaciliteerd, kan men een plekje veroveren op deze wachtlijst.

Statamic

Het Statamic CMS vormt de basis van het content beheersysteem, waarbij veelzijdigheid, eenvoud en aanpasbaarheid voorop staan. Dit CMS blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, met een duidelijk dashboard voor beheerders en een efficiënte “flat file-opzet”, waardoor het beheer van content een fluitje van een cent is. Het toevoegen, wijzigen en publiceren van content is hierdoor uiterst toegankelijk. Statamic biedt ook de flexibiliteit om functies naar wens toe te voegen of weg te halen, waardoor het perfect aansluit bij specifieke vereisten. Dankzij de lichtgewicht structuur en caching-mogelijkheden is Statamic een uitstekende keuze voor zowel kleinere websites als omvangrijke webtoepassingen. Bovendien zorgt de ingebouwde beveiliging, samen met de steun van een actieve ontwikkelaars community, voor een betrouwbaar en veilig CMS-platform.

statamic-cms@2x.png

Hubspot koppeling

Alle leads worden via verschillende formulieren gedeeld binnen een gedefinieerde workflow in Hubspot. Op deze manier kan juiste opvolging van leads plaatsvinden en worden zij getransformeerd tot duurzame klanten.

reserveringsformulier@2x-1701184587.png