Bouwinvest Header
Bouwinvest

Bouwinvest

Een vastgoedplatform voor projectwebsites.

Wij hebben voor Bouwinvest een platform gerealiseerd waarmee het gehele verhuurproces van verscheidene vastgoed projecten is gedigitaliseerd.

We hebben, voor vastgoedbelegger Bouwinvest, een platform ontwikkeld voor het opzetten van projectwebsites; met alle bijbehorende tooling om processen te optimaliseren. Het afhandelen van inschrijving met behulp van een interactieve woningzoeker en vervolgens de inschrijving omzetten naar een gecontracteerde huurder.

Voor zowel de Office als Residential van tak van Bouwinvest is Cube actief met het automatiseren van processen met behulp van webtechnologie. Zodat zij optimaal kunnen investeren in vastgoed in opdracht van institutionele beleggers.

Producten

  • Platform
  • Stackingplan
  • Wonenbijbouwinvest.nl
  • Tucker
  • Koppeling CRM & PIM
  • Unit testing
bouwinvest-mobile.jpg

Elke site uniek

Als beheerder kan je eenvoudig nieuwe vastgoed websites opzetten en publiceren. Kleuren, lettertypes, afbeeldingen, formulieren en componenten zijn allemaal aan te passen. Op wens van Bouwinvest is er direct een koppeling te creëren met bestaande CRM & PIM software.

wonenbij-1.jpg
wonenbij-2.jpg
wonenbij-3.jpg
wonenbij-4.jpg
Bouwinvest op de Beurs

Tucker: Drag and drop

Bouwinvest wilde websites graag dynamisch kunnen opbouwen. Met Tucker, onze eigen visuele pagina-bouwer, kan de beheerder allerlei custom componenten op een pagina plaatsen, verslepen en vullen.

De beheerder heeft keuze uit de meest uiteenlopende componenten, zoals verschillende headers, locatiekaart, stackingplan of woningzoeker, cross-selling, downloads, call to actions, VR tour, FAQ en afbeeldingsgalerijen. Deze componenten kunnen op elke plaats worden ingezet en tonen vervolgens data vanuit de beheeromgeving.

bouwinvest-tucker.jpg

Projectversneller

Het wiel hoeft niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden! De tijd voor het realiseren van een nieuwe projectwebsite hebben we dan ook enorm versneld.

bouwinvest-moodboard.jpg

Een volledig beheerbaar stackingplan

Het stackingplan is de motor van een projectwebsite. Hier kan de bezoeker verschillende woningen bekijken, toevoegen aan de lijst met voorkeuren en vervolgens inschrijven.

De beheerder kan aanzichten toevoegen, polygonen intekenen, objecten koppelen en de relaties tussen verschillende aanzichten bepalen.

bouwinvest-stackinplan-1.jpg
bouwinvest-stackinplan-2.jpg
Gebouw van Bouwinvest in Amsterdam

Optimaal profiteren bij doorontwikkeling

We hebben het gehele platform zeer schaalbaar opgezet, zodat bij doorontwikkeling alle bestaande en toekomstige projectwebsites kunnen profiteren van de nieuwe functies en componenten.

bouwinvest-doorontwikkeling.jpg