Topicus Case Header
Topicus

Topicus

De kracht van technologie en design.

Topicus is een IT organisatie met meer dan 1100 medewerkers, waarbij ze impact maken met technologie. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Zo designen en ontwikkelen wij verschillende corporate websites en applicaties voor Topicus. Het zit in het DNA van Topicus om nieuwsgierig te zijn en samen stappen te zetten met digitale technologie.

Software producten platform

Cube heeft een platform mogen ontwikkelen waarmee de websites voor de slimme software oplossingen van Topicus kunnen worden ontwikkeld. Er is goed nagedacht over de verschillende contentblokken waarmee een website kan worden opgebouwd, deze blokken hebben een duidelijk gebruikersdoel en zijn volledig afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

Topicus screenshots

Topicus & Cube

Er zijn de afgelopen jaren verschillende succesvolle digitale producten samen ontwikkeld en er staan toffe projecten op de roadmap. Stay tuned!

topicus-moodboard.png

Topicus is een internationaal opererend bedrijf met een moderne cultuur. Op de global website laten we de wereldwijde impact van Topicus zien.

topicus-mobile.jpg
Topicus Sfeerfoto

Werken bij Topicus

In deze ‘werken bij’ website voor het aantrekken van nieuw talent zijn een aantal toffe elementen ontwikkeld. Denk hierbij aan de bewegende video’s als je over één van de vacatures gaat en de API koppeling met het Applicant Tracking System; Bullhorn.

topicus-werkenbij.jpg

We werken nu ruim 5 jaar intensief met Topicus samen om hoge kwaliteit apps, sites en software te ontwikkelen. Door steeds beter te weten wat men belangrijk vindt is er een bloeiend partnership ontstaan!

Job Founder & CEO

Topicus.nl

We zijn begonnen om een unieke digitale ervaring neer te zetten op Topicus.nl. Door de verschillende werkvelden te koppelen aan échte mensen die gebruik maken van de producten van Topicus, is er een dynamisch geheel ontstaan en wordt de impact zichtbaar.

topicus-flow-1.jpg
topicus-flow-2.jpg
topicus-flow-3.jpg
topicus-flow-4.jpg

Event app

Deze corporate mobile applicatie, gebouwd in React Native, bevat informatie van alle evenementen die Topicus organiseert; voor zowel klanten als collega’s. Middels een gebruiksvriendelijk ontworpen Laravel back-end, kunnen snel events worden aangemaakt en dynamische content blokken worden gevuld met informatie en inspiratie.

topicus-eventapp.jpg