Zie jij een gat in de markt of een kans om een proces te optimaliseren?

De SaaS experts van Cube helpen we je graag bij het concreet maken van jouw ideeën, het vervaardigen van de optimale user experience en de technische realisatie. Van idee tot werkende software, aansluitend bij gebruikersbehoeften.

MVP software (minimal viable product)

Klein beginnen, snel toetsen in de markt en veel leren van gebruikers.

Ons advies is om te starten met de realisatie van de basis functionaliteiten van jouw software oplossing. Deze belangrijkste functionaliteiten verpakken we in een MVP (minimal viable product), de eerste versie van jouw SaaS product. Goed genoeg om mee te starten, kwalitatief hoogwaardig maar behapbaar qua functionaliteiten en bijbehorende investering.

Graag geven we meer inzicht in onze MVP realisatie en aanpak rondom SaaS ontwikkeling.

Toekomstbestendige SaaS ontwikkeling

Software is schaalbaar, mits de oplossing modulair en met de juiste technologie ontwikkeld wordt. Belangrijk zijn de keuzes die worden gemaakt bij de start van software ontwikkeling.

Tijdens een Design Sprint, de start van jouw SaaS product maken we gezamenlijk met onze opdrachtgevers volledig inzichtelijk wat de software moet doen. Nu en in de toekomst. Een belangrijk aspect in deze sprint zijn de werkzaamheden van Cube rondom de technische architectuur, aanpak en keuzes voor technologie. Onze opdrachtgevers worden actief betrokken bij de aanpak van de technische realisatie.


De groei van jouw bedrijf en SaaS product mag nooit worden belemmerd door IT problemen.

Elke keuze heeft voor en nadelen, Cube biedt hier in begrijpelijk inzicht. Wij kiezen graag voor schaalbare oplossingen omdat we gelukkig worden van lange termijn samenwerkingen en kwalitatief hoogwaardige software. Deze oplossing moet flexibel kunnen meegroeien met de gebruikers van jouw SaaS product.