Cube ontwerpt en ontwikkeld webapplicaties, om bedrijfsprocessen efficiënter te maken.

We zijn dol op repeterende werkzaamheden of complexe processen. Die kunnen namelijk vaak veel slimmer worden uitgevoerd of worden geoptimaliseerd. Een webapplicatie biedt jouw organisatie de mogelijkheid om beter samen te werken, en verder te innoveren. Cube ziet dat opdrachtgevers na eenmaal voordelen te hebben ervaren, steeds meer kansen zien voor verbetering. Gezamenlijk optimaliseren we in samenwerking een steeds beter digitaal product ter bevordering van jouw (werk)processen.

De mensen van Cube maken het verschil

Techniek moet nooit het doel op zich zijn, maar is een middel om slim te digitaliseren. Denkwerk is hierbij belangrijker dan techniek. Meedenken met jou als opdrachtgever, het kunnen doorzien van een bedrijfsproces, of functionaliteiten kunnen bedenken die daadwerkelijk waarde toevoegen.

Jij wil een digital partner die jouw business begrijpt toch?

Front- en backend van jouw webapplicatie

Het succes van jouw webapplicatie wordt bepaald door het gebruikersgemak en de achterliggende infrastructuur. De applicatie moet intuïtief werken zodat er liefde wordt gecreëerd voor het product en het snel wordt geadopteerd door de gebruikers. Bijvoorbeeld door medewerkers of klanten.

Naast dat de webapplicatie soepel aan moet voelen, moet de front-end gevoed worden met de juiste data en altijd werken. Simple as that.

Een webapplicatie heeft een goede backend nodig voor de integratie van alle (te koppelen) systemen en optimaal beheer van de tool. Cube ontwikkeld open-source, op basis van bewezen technieken en in combinatie met specifiek maatwerk voor het bewerkstelligen van jouw doelen.