WIE - WAT - WAAROM

Als ... wil ik ... zodat ...

Bijvoorbeeld:

  • Als bezoeker wil ik inzicht in het beschikbare aanbod, zodat ik mij ergens voor kan inschrijven.
  • Als beheerder wil ik alle inschrijvers kunnen inzien in de beheeromgeving, zodat ik contact met ze kan opnemen.

Van User Stories naar klikbaar prototype en digital design

Op basis van de User Stories starten we met het uitwerken van het prototype. Hiermee kunnen we samen snel testen of alle gebruikersdoelen worden behaald. Is dit het geval? Dan werkt ons designteam het ontwerp verder uit in meerdere designsprints. Zo komen de plannen écht tot leven en weet je exact hoe jouw website eruit komt te zien.

Een goed doordachte technische architectuur

In de designsprints ontwerpen we ook de hele technische architectuur van de website. De datastromen worden immers inzichtelijk, waardoor we kunnen adviseren over de technieken en frameworks die we graag inzetten. Met onze lead developer aan het roer maken we in deze fase van het project direct de juiste keuzes. De consequenties van bepaalde keuzes overleggen we uiteraard met jou.

Soepel proces en verwachtingen waarmaken

Doordat we samen vooraf exact weten wat we gaan ontwikkelen, doorlopen we een soepel proces tijdens de (technische) realisatie en worden jouw verwachtingen waargemaakt. De designsprints zijn een intensieve periode waarin we meerdere keren met jou om tafel gaan om af te stemmen en samen de gewenste website te maken.