Strategie visueel maken

Met User Interface Design vertalen we de strategische basis van het project naar iets visueels. De vorm en werking van een digitaal product wordt in deze fase van het proces bedacht en neergezet. Door middel van kleur, ruimte en vorm maken onze designers van de digitale ervaring iets concreets. Met als doel het creëren van een passende beleving tussen het merk, product en de gebruiker.

Ontwerpen voor interactie

Complexe aspecten geven we eenvoudig vorm, zodat het toegankelijk wordt voor iedereen, maar met name voor de doelgroep. We ontwerpen alles zodat de interactie en conversie optimaal kan plaatsvinden. Onze UI-designers zorgen ervoor dat jouw oplossing perfect aansluit bij de wensen van jouw doelgroep. Wat je ook wilt laten ontwikkelen, Cube heeft de kennis en ervaring in huis.

Testen en verbeteren

Of het nu om een nieuw design gaat of om een redesign van een bestaand product, om zeker te zijn van gemaakte keuzes, testen we het product. De resultaten verwerken wij weer, zodat het design klaar is voor development. Na elke test hebben we weer nieuwe data om verbeteringen mee door te voeren. Zo optimaliseren we continu.