Serieuze softwareschrijvers

Ooit begonnen we als websiteontwikkelaars. Inmiddels maken we cloudbased software en is Cube expert in het digitaliseren van (klant)processen. Vele partners en projecten later werken we aan slimme laadpalen voor elektrische voertuigen, een bestelplatform voor TakeAway.com en versnellen we vastgoedtrajecten. Wat je wensen ook zijn, wij kennen de code en de IT oplossing die je verder helpt.

Development services

Steeds meer informatie, steeds meer eisen. Nieuwe netwerken met duidelijke datastromen. Wij leggen de juiste fundering onder elke opdracht en kunnen jou uitleggen waarom we die keuzes maken. Dat doen we met deze diensten op het gebied van development.

Front-end development

Alle styling op het internet komt tot stand via front-end technologie. Apps, websites, platformen en meer. Samen met jou verzorgen we jouw online merkbeleving middels inhoud, interactie en techniek.


Lees meerLees meer

Back-end development

Alle code aan de ‘server side’ en alle datastromen die verlopen tussen de database en de browser worden ontwikkeld en onderhouden door onze back-end developers.Lees meerLees meer

App development

Jouw doelgroep heeft de hele wereld in de hand (of broekzak). Daar kun jij ook bij horen. Wij helpen je aan de juiste mobile app die werkt.

Lees meerLees meer

API-koppelingen en integraties

Welke datastroom ook met welke moet worden gekoppeld, wij zorgen ervoor. Ook als je een bestaande applicatie wilt integreren in jouw online oplossing.

Lees meerLees meer